Після ракетних обстрілів у Києві розпочали оцінку пошкоджень житла

Подробиці розповів мер столиці

З пошкодженого уламками збитої ракети житлового будинку в Печерському районі Києва відселили людей, щоб розпочати відновлення житла. Про це розповів Київській міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, внаслідок потужної ракетної атаки у Києві пошкоджені два житлових будинки.

"В одному з них загинула літня жінка. Під’їзд одного з будинків — п’ятиповерхівки — отримав значні ушкодження. Людей з нього евакуювали і відселили, частина з них виявила бажання пожити поки у родичів чи знайомих.  Наразі, комісія оцінює ступінь пошкоджень, щоб якнайшвидше розпочати відновлення житла", — розповів Кличко.

В Печерському районі Києва внаслідок падіння уламків збитої ракети сталася пожежа на другому та третьому поверхах п’ятиповерхового житлового будинку. В будівлі частково зруйновано фасад. Вогонь гасили на площі 60 квадратних метри. Окрім того, частково зруйнована квартира на 24-му поверсі 24-поверхового житлового будинку. Тут пожежі не було. Столичні рятувальники ліквідували наслідки ракетних ударів по Києву.

Окрім того, у Києві після потужних ракетних обстрілів російських окупантів відновили електропостачання на об‘єктах критичної інфраструктури. Завдяки злагодженій роботі енергетиків та працівників столичних комунальних служб наразі постачання води та теплопостачання у Києві працюють в штатному режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 листопада російські окупанти завдали ракетний удар по об'єкту критичної інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки поранено троє людей. У Києві та Київській області під час потужної ракетної атаки вводили екстрені відключення світлаКиян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Нагадаємо, 15 листопада внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися