Кличко розповів про відкриття Подільсько-Воскресенського моста в Києві

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів про те, коли влада планує відкрити Подільсько-Воскресенський мостовий перехід, який з'єднає Поділ і Троєщину. Про це він повідомив на засіданні Київської міської ради 22 липня.

За його словами, місту необхідно, щоб до кінця цього року автосполучення між правим і лівим берегом по Подільсько-Воскресенському мосту було запущено. Наразі вже повністю готовий з'їзд на Вали, а на лівому березі триває інтенсивне будівництво.

Нагадаємо, що недавно на лівому березі української столиці продовжилися роботи по будівництву Подільсько-Воскресенського моста, який повинен з'єднати Поділ і Троєщину. Дорожники дали старт зведенню з'їздів на вулиці Оноре де Бальзака. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер і експерт з будівництва Олег Тоцький.

За його словами, комунальники поклали початок будівництва лівобережних з'їздів з Подільсько-Воскресенського моста на вулиці Оноре де Бальзака, яка розташована на Троєщині. Він зазначив, що поки дорожники тільки готують територію в тому місці, де пройде автодорога по насипу, і знімають старий асфальт на технічній дорозі, яка проходить уздовж трамвайної лінії.

У профільному комунальному підприємстві, яке є балансоутримувачем Подільсько-Воскресенського моста, повідомили, що відповідно до робочих графіків з виконання будівельних робіт, попередньо, відкриття автомобільного руху на переправі планується у 2021 році. Рух на Подільському мосту планують запустити від заїзду з Набережної-Хрещатицькій і вулиці Верхній Вал на Подолі до вулиці Оноре де Бальзака на лівобережній Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Читайте также