Що будують на місці занедбаного універмагу на Троєщині

У Дніпровському районі столиці на Троєщині з'явиться новий сучасний торгово-розважальний центр. Реконструкційні роботи вже почалися.

На своїй сторінці в Facebook глава Деснянської РДА Дмитро Ратніков повідомив, що на перехресті вулиць Драйзера та Бальзака почалася масштабна реконструкція занедбаного універмагу "Троєщина", який почали будувати ще в кінці 1980-х років, згідно з даними wikimapia, але так і не завершили. У 2001 році будівлю добудували й відкрили торговий комплекс "Сіріус", але зараз він знаходиться у занедбаному стані.

Відзначається, що в новому сучасному торгово-розважальному центрі буде функціонувати дитячий парк розваг, відкриються кафетерії, магазини й кінозал. Відкриття об'єкту дозволить створити нові робочі місця і полегшить жителям району доступ до комфортних послуг.

У Facebook-групі "Громадська рада Деснянського району" опублікований паспорт об'єкта, в якому зазначено, що забудовником є ТОВ "Білд КОМЕРС ГРУП". ТРЦ під назвою New Ray налічуватиме 3-5 поверхів.

відновили будівництво торгово-розважального комплексу Lisova Mall. Забудовник стверджує, що отримав дозвіл на відновлення заборонених раніше будівельник робіт. Чотириповерхову будівлю планували звести між Броварським проспектом і вулицею Кіото.

Раніше видання "Коментарі. Київ повідомляло, що в столичному ТРЦ "Ретровілль" на проспекті Правди трапилася надзвичайна подія — на дитину впала скляна вітрина, через що вона отримала колото-різані рани ноги й тріщину в кістці.

Читайте также