У Києві відбулись масштабні осінні толоки (ФОТО)

У столиці прибрали купи листя та сміття

В усіх районах Києва відбулись масштабні осінні толоки, під час яких у столиці прибрали купи листя та сміття. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, участь у прибираннях взяли майже 3,5 тисячі людей, зокрема працівники усіх підрозділів КМДА. Кияни разом з посадовцями та комунальниками зібрали понад 1200 кубометрів опалого листя та сміття. Прибирання провели на 30 локаціях Києва.

В Шевченківському районі столиці участь у прибиранні взяв перший заступник голови Київській державній міській адміністрації Олексій Кулеба. Він долучився до робіт з благоустрою в парку імені Пушкіна. Окрім прибирання опалого листя, у цій зоні відпочинку висадили катальпи. Ці екзотичні дерева з розлогою кроною та запашними квітами розквітнуть навесні.

Осінні толоки у Києві провели в скверах та парках, поблизу озер та на прибудинкових територіях. Зокрема, прибрали листя та сміття в парках "Нивки", "Перемога", "Голосіївський" і "Сирецький Гай". Роботи з благоустрою територій також провели біля озера Вирлиця, на Аскольдовій Могилі, Замковій горі та інших локаціях. У мерії додали, що активне прибирання у Києві триватиме до 15 листопада.

Нагадаємо, у Києві перевірять благоустрій в усіх 10 районах. Перевірки вже відбулися в Оболонському, Шевченківському, Печерському, Солом’янському, Святошинському, Подільському та Деснянському районах столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко звільнив головного комунальника в Шевченківському районі столиці. Відповідне рішення очільник Києва озвучив під час наради з керівниками районів і керуючих компаній столиці.

Кличко оцінив роботу керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району Києва як незадовільну. Прикладом недбалості комунальників стала ситуація, коли мешканці будинку на вулиці Гончара, 6 майже на три доби залишились без води та були змушені носити воду до своїх квартир з навколишніх будинків.

Читайте також, що за місяць у Києві інспектори склали понад 300 протоколів за порушення правил благоустрою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися