У Києві відбулася інспекція з благоустрою Дніпровського району (ФОТО)

Це дев’ятий район з десяти, який перевіряють у столиці

У Дніпровському районі Києва провели перевірку рівня благоустрою та виявили кілька ідентичних для інших районів проблем. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Рейд комісія столичної мерії провела в рамках осіннього місячника з благоустрою. Представники київської влади виявили у Дніпровському районі типові для інших районів столиці проблеми. Серед них — несвоєчасне вивезення великогабаритного сміття, невідновлений благоустрій після аварійних робіт та використання бетонних плит замість люків.

Особливу увагу першого заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулеби, привернули застарілі ігрові елементи на дитячих майданчиках. Він зазначив, що більшість питань з благоустрою можна вирішити без додаткових нарад. У Дніпровському районі столична влада зазначає, що для розвиненої інфраструктури для дітей та спортсменів треба терміново відремонтувати застарілі поряд із сучасними елементами майданчики.

Нагадаємо, у Києві на предмет благоустрою вже перевірили Оболонський, Шевченківський, Печерський, Солом’янський, Святошинський, Подільський, Голосіївський та Деснянський райони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко звільнив головного комунальника в Шевченківському районі столиці. Відповідне рішення очільник Києва озвучив під час наради з керівниками районів та керуючих компаній столиці. Кличко оцінив роботу Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району Києва як незадовільну. Прикладом недбалості комунальників стала ситуація, коли мешканці будинку на вулиці Гончара, 6 майже на три доби залишились без води та були змушені носити воду до своїх квартир з навколишніх будинків.

Читайте також, що за місяць у Києві інспектори склали понад 300 протоколів за порушення правил благоустрою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися