На під’їзді до Харківського шосе через стан дороги постійні затори

Кияни просять владу відремонтувати проблемну ділянку

У Києві на під’їзді до Харківського шосе через стан дороги постійні затори, а ділянка потребує капітального ремонту. Про це йдеться у відповідній петиції, розміщеній на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Автор петиції Владислав Романюк стверджує, що дорожнє покриття на ділянці вулиці Сиваська до Харківського шосе та до вулиці Фанерна включно знаходиться у жахливому стані. Він звернув увагу влади Києва на необхідність ремонту вказаної ділянки дороги.

"Це єдина дорога для жителів будинків по вулицях Сосницька, Лохвицька, Лобачевського, Хорольська та багато інших, якою можливо виїхати на Харківське шосе в напрямку метро "Бориспільська". Крім того, жахливий стан дороги на вказаній ділянці сприяє утворенню постійних заторів", — йдеться у петиції до столичної влади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва на вулиці Антоновича обмежать рух транспорту та пішоходів до наступного року. У мерії столиці попередили киян про прокладання інженерних мереж до нового офісного центру. Будівельні роботи розпочали з 16 листопада. Прокладання інженерних мереж передбачає розриття дороги довжиною до двохсот метрів.

Нагадаємо, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. Також у столиці до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосеОкрім того, у Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

21 листопада 2021, 18:12

미라, не ремонтують, тому що в нас мер кличко. Йому потрібно Київську землю забудувати людомурашниками! А розв'язки, дороги, єстакади і мости йому не цікаво.

미라

21 листопада 2021, 15:59

Ебать-колотить В Киеве Я сначала подумала в Харькове, хотя тоже странно, но в Киеве А что с ней случилось? Почему не чинят?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися