В ухвалі Печерського суду знайшли лайливе висловлювання (ФОТО)

Скрішот документу став вірусним у мережі

У Києві вибухнув скандал через наявність в ухвалі Печерського суду столиці ненормативної лексики. Скріншот документу, оприлюдненого на офіційному сайті Єдиного реєстру судових рішень, вже став вірусним у мережі, передають "Коментарі".

Лайливе висловлювання виявили в ухвалі судді Печерського суду Олексія Білоцерківця. В оприлюдненому документі йдеться про закриття провадження щодо притягнення до адміністративної відповідальності через порушення карантину. В ухвалі суддя Печерського суду постановив "відправити на х*єр" порушника.

"Коли помічнику точно влетить. І коли завжди треба читати те, що підписуєш. Хоча може це і позиція", — прокоментувала юрист Світлана Панаіотіді.


Після резонансу на сайті Єдиного реєстру судових рішень обмежили доступ до документу, "як до такого, що не відповідає оригіналу судового рішення через допущену технічну помилку під час його надсилання".

"Наявна в Єдиному реєстрів судових рішень зазначена постанова в певній редакції не відповідає оригіналу судового рішення та волевиявленню судді Білоцерківця О. А.", — йдеться в оприлюдненому коментарі відомства.

У Печерському районному суді прокоментували інцидент. Помічниця судді Печерського суду Олега Білоцерківця Ангеліна Ахромєєва заявила, що текст постанови з нецензурною лексикою може бути пов’язаний з втручанням сторонніх осіб у комп’ютерні автоматизовані системи. Вона додала, що через це Печерський райсуд Києва звернувся до правоохоронців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко заявив, що якщо позитивна динаміка зі зниженням рівня захворюваності на коронавірус зберігатиметься, Київ найближчим часом має шанси вийти з "червоної" карантинної зони та перейти у "помаранчеву".

Нагадаємо, з 1 листопада у Києві запровадили жорстокі карантинні обмеженняЧерез це у Києві поліція перевіряє у пасажирів громадського транспорту наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше, ніж за 72 години. Порушникам карантину загрожують штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.

Читайте також, що у Броварах через обов’язкову вакцинацію звільняються вчителі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися