У Києві автобуси до метро "Харківська" змінять маршрут

Пасажирів попередили про зміни

У Києві тимчасово змінили два маршрути автобусів в напрямку станції метро "Харківська". Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За інформацією підприємства, зміна руху автобусів обумовлена ремонтними роботами, які проводять на вулиці Бажана, 3. На цій ділянці планують відновити асфальтобетонне покриття на розворотному майданчику автобусів. Роботи розпочнуть у четвер, 2 грудня. У цей день за зміненими маршрутами курсуватимуть автобуси № 104 та № 108.

З 11:00 орієнтовно до 15:00 рух автобусів маршрутів №104 та №108 у напрямку станції метро "Харківська" буде організовано відповідно від Бортничів та вулиці Митрополита Андрія Шептицького до вулиці Декабристів за діючими маршрутами, далі — по проспекту Миколи Бажана — вулицею Ревуцького — вулицею Декабристів — далі за чинними маршрутами.

Окрім того, ще два маршрути автобусів змінили маршрути у Дніпровському районі Києва через ремонтні роботи на вулиці Шумського. За новими маршрутами курсують автобуси № 87 та № 108. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники працюють у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися