У Києві фіксують зниження захворюваності на грип

Поменшало й випадків гострих респіраторних вірусних захворювань

У Києві понад місяць знижується рівень захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ), зокрема, на коронавірус. Про це інформують у державній установі "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ", передають "Коментарі".

За минулий тиждень у Києві зафіксували понад 14,6 тисяч хворих на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання, зокрема, й на COVID-19. Однак за сім днів показник рівня захворюваності на ГРВІ та грип знизився лише на один відсоток. Зниження захворюваності фіксують серед дорослих.

За тиждень у столиці захворіли понад 5,5 тисяч дітей. Це на 7,3% більше, ніж за минулі сім днів. Дорослих у Києві захворіло понад 9 тисяч. Це на 5,6% менше, ніж за попередній тиждень. Рівень захворюваності на грип та ГРВІ у Києві зараз нижчий епідемічного порогу на 38%. До столичних лікарень за тиждень госпіталізовано 1101 пацієнтів, серед них 104 — діти.

На минулому тижні у Києві фіксували зниження захворюваності на грип і ГРВІ на 10%Якщо позитивна динаміка зі зниженням рівня захворюваності на коронавірус зберігатиметься, Київ має шанси вийти з "червоної" карантинної зони та перейти у "помаранчеву".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник столиці Віталій Кличко розповів про свою позицію щодо вакцинації від коронавірусу, а також пояснив, чому отримав щеплення не публічно.

Нагадаємо, з 1 листопада у Києві запровадили жорстокі карантинні обмеженняЧерез це у Києві поліція перевіряє у пасажирів громадського транспорту наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше, ніж за 72 години. Порушникам карантину загрожують штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.

Читайте також, що у Броварах через обов’язкову вакцинацію звільняються вчителі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

9 грудня 2021, 05:38

Комплекс для укрепления иммунитета заказывай здесь https://dnsp.com.ua/p571759130-vosstanovlenie-immuniteta-bad.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися