Столичні дорожники підбили підсумки та розповіли про плани (ФОТО)

Що вже відремонтували у Києві та що планують

У Києві торік відремонтували та розпочали капітальний ремонт кількох масштабних об’єктів, які планують завершити цього року. Про це розповіли у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Торік у столиці оновили Пейзажну алею, проспект Степана Бандери, вулиці Андріївську, Милославську, Чорнобильську, Мозолевського та інші об’єкти. Окрім того, у Києві завершили капітальний ремонт Борщагівського магістрального напрямку, який тривав чотири роки. Зокрема, торік оновили останню ділянку магістралі — Борщагівську вулицю та Індустріальний шляхопровід.

Завдяки середньому ремонту у столиці оновили 65 об’єктів. Зокрема, нове дорожнє покриття отримали Чоколівський бульвар, вулиці Архипенка, Ялтинська, Будівельників та Генерала Алмазова, а також Петровська та Паркова алеї й інші. Торік у Києві облаштували майже 90 кілометрів нової велосипедної інфраструктури.

Цього року у Києві планують завершити капітальні ремонти на ділянці Кільцевої дороги від Одеської площі до вулиці Ватутіна, на вулиці Ентузиастів на Русанівці, на проспекті Героїв Сталінграда, на вулицях Івана Франка, Редутній, Льва Толстого та Шумського.

У 2022 році у Києві розпочнуть ремонтувати Хрещатик, Кільцеву дорогу від Жулянського шляхопроводу до повороту на Вишневе, вулиці Богатирську, Довженка, Татарську та Митрополита Липківського, а також шляхопроводи на вулиці Бойчука над залізницею, на Стратегічному шосе та на перетині проспектів Броварського і Гагаріна та вулиці Кіото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трьох комунальних ринках Києва планують облаштувати паркувальні зони для покупців. Проблему з відсутністю паркінгів біля Бессарабського, Володимирського та Житнього ринку обговорили під час наради у мерії.

Тим часом у Києві на Подільському мосту й взимку триває будівництво метро на Троєщину. У столиці також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт взимку можна подивитись з висоти.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської.

Читайте також та дивіться відео, як поблизу Дарницького мосту будують величезну естакаду.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися