Кличко розповів про відпочинок у центрі Києва

Чи безпечні столичні парки та де небезпечно

У центральній частині Києва можна відпочити у столичних парках та скверах, проте на околицях міста ще небезпечно та триває розмінування. Про в ефірі телемарафону розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами Київського міського голови, столична влада та відповідні служби постійно інформують киян та гостей Києва щодо безпекових питань, зокрема — про зони відпочинку та процес розмінування територій.

"Ми обов’язково інформуємо, де небезпечні зони є. В центральній частині майже все чисто, але, тим не менш, ті території, що огороджені, просив би усіх мешканців звертати на це увагу, дотримуватись запропонованих правил", — сказав Кличко.

Під забороною залишається відвідування лісосмуг, а на околицях столиці та у передмісті ще триває розмінування, через що у Києві періодично чутно вибухи.

"Однозначно робимо зараз все для того, щоб усі паркові зони, зони відпочинку, лісопосадки були вже розміновані, щоб 100-відсотковий доступ був. Поки що, це в обмеженому доступі. Небезпечні території визначені відповідними позначками, інформаційними дошками. Прохання дотримуватись тих правил, що існують під час воєнного стану в місті Києві", — закликав Кличко.

У кількох парках Києва вже запрацювали фонтани, але в центрі їх поки що не вмикали. Де відпочити біля водограїв мер столиці розповідав раніше. Кличко також нагадав, що у столиці та області вже послабили комендантську годину та відповів на питання, коли можуть повністю скасувати обмеження пересування містом. Київський міський голова акцентував, що попри звільнення області від російських окупантів залишається загроза ракетного удару по Києву

Дивіться фото, якими квітами та краєвидами Києва зустрічає зараз відвідувачів парк "Наталка" на Оболоні.

Читайте також, що на "ВДНГ" відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

17 травня 2022, 22:02

Как насчёт горячей воды?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися