В Київській області готують до відкриття дитячий садок (ФОТО)

Як змінюється навчальний заклад під час ремонту

В Обухові триває капітальний ремонт дитячого садка. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

У місті ремонтують дитячий садок "Веселка". Це навчальний заклад в Обухові побудували у 1983 році, зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін. Дитячий садок оновлюють в рамках національної програми "Велике будівництво".

За словами голови Київської ОДА, завершити капітальний ремонт дитячого садка "Веселка" планують до кінця цього року. У дошкільному навчальному закладі впроваджують заходів з енергозбереження. Завдяки цьому у дитячому садку зможуть зекономити до 47% споживання енергетичних ресурсів, додав Володін. Як тривають ремонтні роботи зараз можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок №454.

Окрім того, у селищі Лебедівка, розташованому біля Київського водосховища, будують дитячий садок. Це буде єдиний дошкільний навчальний заклад у цьому населеному пункті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися