У Дарницькому районі Києва відкриють дитячий садок

Що відомо про оновлення закладу дошкільної освіти

У Дарницькому районі столиці планують відкрити новий заклад дошкільної освіти. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський, передають "Коментарі".

За його словами, новий дитячий садок №331 відкриють по вулиці Кам'янській, 110. Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної комісії Київської міської ради з питань освіти і науки, сім'ї, молоді та спорту. Заступник мера Києва нагадав, що з 2015 року у столиці побудували та провели реконструкцію 35 дитячих садків. Це допомогло подолати черги у столиці.

"Наразі наявні 6,5 тисяч вільних місць у закладах дошкільної освіти Києва. Створення нових, сучасних садків не тільки вирішує питання черги, а й гарантує висококваліфікований навчальний процес з метою всебічного розвитку дітей дошкільного віку", — прокоментував Мондриївський.

Новий заклад дошкільної освіти у Дарницькому районі Києва буде готовий прийняти понад сотню дітей. Деталі щодо проєкту поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом’янському районі Києва відкрили школу та прибудували ще один навчальний корпус до гімназії у Голосіївському районі столиці.

Нагадаємо, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нового дитячого садка під Києвом. А у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. Окрім того, у Броварах будують школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ольга

16 грудня 2021, 18:15

Где в Дарницком районе такая улица?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися