Цуценя та кошеня під час пожежі врятували у Києві (ВІДЕО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Голосіївському районі Києва сталася пожежа у приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в одноповерховому приватному будинку, розташованому на вулиці Лютневій. Загасити вогонь рятувальникам вдалося за годину. Під час пожежі врятували цуценя та кошеня. Тварин передали власниці. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

А у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault при в’їзді до Києва збив прикордонницю. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри.

Читайте також, як у Київському зоопарку для родини папуг-монахів облаштували нову домівку.

Дивіться відео про масштабну пожежу в кафе, що сталася у Києві.

 

Читайте также