У Києві врятували цуценя такси від жорстокої власниці (ФОТО)

Що розповіли про історію порятунку тварини поліцейські

У Києві поліцейські врятували тримісячне цуценя такси від жорстокої власниці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, порятунок цуценя стався неочікуваним під час виклику про домашнє насильство у Подільському районі Києва. Правоохоронці отримали виклик про конфлікт між сусідами. Розібравшись у ситуації, поліцейські у захаращеній кімнаті заявниці почули жалібне скавчання. Посеред розкиданих речей правоохоронці помітили маленьке цуценя, яке тремтіло. Тварина була знервована та виглядала наляканою. На питання, чому собака знаходиться в такому стані та чи належні тут для неї умови для проживання, жінка відповідати відмовилась.

"Від сусідів поліцейські дізнались, що власниця тварини постійно вчиняє сварки, знущається з собаки, прив’язує її до батареї та б’є", — заявили в поліції Києва.

Правоохоронці вилучили тварину та передали до ветеринарної служби, а на власницю склали адміністративний протокол. У маленької такси діагностували важку інфекційну хворобу. У клініці цуценятку стало зле. Відлік життя пішов на години. Лікарі допомогли швидко відшукати потрібну вакцину. Ліки купили правоохоронці. За рішенням суду, таксу не повернуть власниці, окрім того, жінку оштрафували на 3400 гривень. Собаку вирішив взяти до себе правоохоронець, який врятував песика.

"Песика я назвав "Боб" або лагідно — "Бабанич" і для мене він справжній друг, про якого я мріяв, але довго не вагався брати через постійну зайнятість на роботі. Зараз із ним допомагає моя дівчина", — розповів поліцейський.

Пес вже відійшов від хвороби, повернувся до життя і грається з задоволенням, зазначив правоохоронець.

"Впевнений, що разом зі мною йому добре", — додав старший лейтенант поліції Денис Матвієнко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Нагадаємо, на мера Києва Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандал з орендою землі в Оболонському районі столиці в парку "Наталка"У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Читайте також та дивіться фото, як затоку в парку "Наталка" у Києві окупували лебеді та качки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися