Будівництво окружної дороги на Оболонь можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Як тривають роботи на новій трасі

У Києві тривають будівельні роботи зі зведення окружної дороги на Оболонь. На будівництво нової траси можна подивитись з висоти пташиного польоту на відео блогера Сергія Мухлиніна, передають "Коментарі".

"Подивимося на перебіг будівництва. Пролетимо низько вздовж майбутньої дороги, далі — низько, докладно та в деталях, заглядаючи скрізь. Видно, де завершують насип, як готують пелюстки майбутньої розв'язки. Є можливість заглянути у кожен куточок будівництва", — прокоментував кадри автор відео Сергій Мухлинін.

 подивитись з висоти на новому відео. Дивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.

На під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса". Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп". Усі три естакади будують за кредитні кошти європейських банків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.

Читайте также