У Києві захворюваність на грип і ГРВІ продовжує знижуватися

У столиці фіксують зниження випадків гострих респіраторних вірусних захворювань

У Києві третій тиждень поспіль знижується рівень захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ), зокрема, на коронавірус. Про це інформують у державній установі "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ", передають "Коментарі".

За минулий тиждень у Києві зафіксували понад 16,4 тисячі хворих на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання, зокрема, й на COVID-19. За сім днів показник рівня захворюваності на ГРВІ та грип знизився на 16%. Зниження захворюваності зафіксовано серед дорослих і дітей.

Серед дітей у Києві за тиждень захворіли 5155, це на 2,74% менше, ніж за минулі сім днів. Дорослих у столиці захворіло за тиждень 11 тисяч 306, що на 21% більше, ніж за попередній тиждень.

У державній установі "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ" повідомили, що рівень захворюваності на грип та ГРВІ у Києві зараз нижчий епідемічного порогу на понад 30% та становить 555,7. До столичних лікарень за тиждень госпіталізовано 1624 людини, серед них 86 дітей.

На минулому тижні у Києві фіксували зниження захворюваності на грип і ГРВІ на 5,3%. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що якщо позитивна динаміка зі зниженням рівня захворюваності на коронавірус зберігатиметься, Київ найближчим часом має шанси вийти з "червоної" карантинної зони та перейти у "помаранчеву".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про свою позицію щодо вакцинації від коронавірусу, а також пояснив, чому отримав щеплення не публічно.

Нагадаємо, з 1 листопада у Києві запровадили жорстокі карантинні обмеженняЧерез це у Києві поліція перевіряє у пасажирів громадського транспорту наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше, ніж за 72 години. Порушникам карантину загрожують штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.

Читайте також, що у Броварах через обов’язкову вакцинацію звільняються вчителі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

23 листопада 2021, 06:28

Комплекс для укрепления иммунитета заказывай здесь https://dnsp.com.ua/p571759130-vosstanovlenie-immuniteta-bad.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися