Подільський міст та метро на Троєщину: відео з висоти

Як виглядає будівельний майданчик

На Подільському мосту на Русанівських садах триває будівництво лінії метрополітену на Троєщину. Що зараз відбувається на будівельному майданчику можна побачити на новому відео з висоти пташиного польоту, яке оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Кадри зроблені на ділянці поблизу ділянки будівництва метро на Троєщину на Русанівських садах.  На кадрах, знятих з висоти, блогер показав тунелі майбутнього метро на Троєщину та над чим зараз на цій ділянці Подільського мосту працюють будівельники. Раніше Сергій Мухлинін показав, де у Києві призупинили будівельні роботи на одній з ділянок Подільського мосту. Тут згорнули будівництво, але роботи на Русанівських садах ще тривають.

Автомобільне сполучення на Подільському мосту планували відкрити до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.


Нагадаємо, у Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів в Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. На масштаби споруди можна подивитись з висоти пташиного польоту. Торговельно-розважальний центр Respublika Park відкрився у Києві на Теремках. Його загальна площа складає 300 тисяч квадратних метрів, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду.

Окрім того, у Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамвая виконують уздовж вулиці Симиренка. Реконструкцію трамвайних колій можна подивитись з висотиДивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київрада виділила землю під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися