У Дарницькому районі Києва відкриють новий дитсадок

Де з’явиться заклад дошкільної освіти

У Дарницькому районі Києва для комунального закладу дошкільної освіти відремонтують приміщення. Відповідне рішення ухвалили депутати Київської міської ради, передають "Коментарі".

Новий дитячий садочок № 331 планують відкрити на житловому масиві "Харківський". Дошкільний заклад буде розташований по вулиці Кам’янській, 110. Як повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, це забезпечить додаткові місця для діточок дошкільного віку у столиці.

"У приміщенні закладу заплановано провести капітальний ремонт, дитячий садок буде розрахований на 110 місць", — повідомив Мондриївський.

Дитячий садочок буде розміщено в будівлі, яку прийняли з державної в комунальну власність Києва та передали до управління Дарницької районної державної адміністрації. Відкриття цього дошкільного навчального закладу столична влада анонсувала ще торік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва проведуть реконструкцію будівлі дитячого садку. Мешканці Куренівки не один рік вимагали ремонту закинутого дитсадка. Будівля непрацюючого дошкільного навчального закладу перетворилась на притон, а територія навколо — на сміттєзвалище.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок № 454.

Окрім того, у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися