У Києві на Оболоні утеплюють навчальний заклад (ФОТО)

Гроші на ремонт виділили з державного бюджету

В Оболонському районі Києва за субвенцію із державного бюджету, яку отримують народні депутати України, ремонтують школу №245. Про це розповів голова Оболонської районної державної адміністрації (РДА) Кирило Фесик, передають "Коментарі".

Навчальний заклад розташований на вулиці Північній. Голова Оболонської РДА перевірив, як тривають роботи з утеплення фасаду школи. На це виділили 10 мільйонів гривень. Кошти направили у вигляді субвенції із державного бюджету, яку отримують народні депутати України.

"Дуже приємно мати справу з директором школи, яка віддана своїй роботі та щиро переживає за заклад, його розвиток, та дітей, які там навчаються. Наступного року реалізуємо ще кілька цікавих проєктів у цій школі", — повідомив голова Оболонської РДА.

Фесик також оприлюднив світлини, як ремонтують навчальний заклад на Оболоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нового дитячого садка під Києвом.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок № 454.

Окрім того, у селищі Лебедівка, розташованому біля Київського водосховища, будують дитячий садок. Це буде єдиний дошкільний навчальний заклад у цьому населеному пункті. А у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися