На трасі "Київ — Овруч" сталася смертельна ДТП

Про аварію розповіли правоохоронці

На автомобільній трасі "Київ — Овруч" сталася дорожня-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області.

За даними правоохоронців, смертельна аварія трапилась поблизу селища Димер у Вишгородському районі Київської області. Автомобіль Renault, який рухався в напрямку столиці, збив жінку. Постраждала переходила дорогу по неосвітленому нерегульованому пішохідному переходу. Жінку госпіталізували, але врятувати їй життя медикам не вдалося. Від отриманих травм 48-річна потерпіла померла у лікарні. Водій автомобілю не постраждав.

На місці ДТП працювали патрульні та слідчі. Обставини аварії з’ясовують. Правову оцінку надзвичайної ситуації правоохоронці обіцяють надати пізніше. Інших подробиць смертельного ДТП не повідомляють.

Окрім того, у Київській області водій позашляховика врізався у дві огорожі та приватний будинок. ДТП сталася у селі Погреби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за добу на Трухановому острові сталися дві пожежі. Спочатку згорів розважальний клуб "Південний берег Києва", а потім — яхт-клуб "Фрегат". Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва пожежа знищила приміщення виробничо-складської будівлі. З вогнем боролися десятки рятувальників. Ще одна пожежа сталася під Києвом у заміському готельному комплексі у Вишгороді. На вулиці Спаській горів п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. З вогнем боролися три години. Подробиці — в матеріалі "Коментарів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися